Wie zijn wij?

Bruidsfotografie is een vak apart. Het vereist een bijzondere aanpak en als fotograaf moet je uiterst scherp en snel kunnen reageren in verschillende omstandigheden. Zeker als je de spontaniteit erin wilt houden. Je wilt als fotograaf geen enkel belangrijk moment missen én er ook nog een mooie sprekende foto van maken die technisch correct is. Ervaring en een goede vakkennis spelen een heel belangrijke rol.
Iets waarop je kunt vertrouwen bij ons!

Wij werken op een reportage desgewenst met twee fotografen. Waarom kiezen om te starten bij de bruid of bruidegom, als ook allebei mogelijk is! Een van de grootste voordelen van het werken met 2 fotografen. Daarnaast kunnen de fotografen elkaar ondersteunen in het belichten vanuit interessante invalshoeken. Twee zien meer dan één. Er zal vrijwel geen ogenblik ontgaan op jullie trouwdag.
We leggen het allemaal op spontane wijze vast!

Dennis

Joyce

Nicole

Iedere fotograaf heeft zijn/haar eigen stijl en samen met je karakter bepaalt dit ook de benadering naar de klant. Als duo kunnen we hierdoor nog beter inspelen op de stijl en wensen van de klant. We zijn feilloos op elkaar ingespeeld en komen in iedere mogelijke (en onmogelijke!) situatie tot prachtige foto's.

Een resultaat waar we trots op zijn!