Onze werkwijze

Kennismakingsgesprek

Om kennis te maken ontmoeten we elkaar op ons adres in Renkum. We bespreken jullie trouwdag, de mogelijkheden, laten voorbeelden zien van eigen werk en kijken of het goed ´klikt´ tussen jullie en de fotograaf. Immers zal de fotograaf de gehele dag in dichte nabijheid van jullie verblijven. We laten je zien welke mogelijkheden er zijn en welke reportage-albums en accessoires we kunnen leveren. We maken een vrijblijvende offerte en geven je de gelegenheid om rustig te overdenken of prijs, kwaliteit van de gebruikte spullen, stijl van de fotograaf en of alle overige besproken mogelijkheden goed bevallen.

Detailsgesprek

Beslissen jullie dat wij jullie huwelijksreportage zullen verzorgen, dan zal een detailsgesprek plaatsvinden, ca. 2 weken voor de huwelijksdag. Voor dit gesprek komt de fotograaf bij jullie thuis. Zo krijgt de fotograaf een goede indruk van jullie persoonlijk en bespreken we de fotografie op de trouwdag stap voor stap. Zo is het voor de fotograaf duidelijk wat van hem/haar verwacht wordt en weten jullie waar je aan toe bent.

De huwelijksdag

Op deze dag zal de fotograaf (of fotografen) ervoor zorgen dat alles goed wordt vastgelegd. Je zal achteraf versteld staan, hoeveel er langs je heen is gegaan. Wij vinden het belangrijk dat de fotograaf een zo creatief en afwisselend mogelijke reportage maakt, zonder op te vallen of te storen.

Oplevering

Afhankelijk van jullie gekozen pakket leveren wij de fotobestanden via WeTransfer of op USB in een leuk doosje met foto. In ca. 4 weken vanaf jullie trouwdatum hebben wij dit gereed. Indien jullie gekozen hebben voor een pakket met album, dan wordt de USB met fotobestanden geleverd, evenals het ontwerp van het boek. Jullie krijgen dan nog de gelegenheid om aanpassingen voor te stellen alvorens het boek in productie gaat. Het produceren van het fotoboek kan tot wel 4 weken duren.
Afrekening vindt plaats na oplevering. Het nagenieten kan nu beginnen!