Specials

Wil je meer halen uit je trouwreportage?
Dan hebben wij nog wel leuke ideeën voor je.

Live bedankkaartjes printen

Op zoek naar een leuke attentie voor jullie gasten? Wij bieden de mogelijkheid om op locatie foto´s af te drukken met behulp van onze mobiele fotoprinter.
Voorafgaand bepalen we een leuke lay-out. Bijvoorbeeld jullie trouwkaartje, of een ontwerp dat erop lijkt. Of jullie kiezen uit één van onze eigentijdse ontwerpen.
Terwijl bijvoorbeeld de receptie in volle gang is, printen wij terplekke kaartjes uit met een foto die op jullie trouwdag genomen is! We gaan natuurlijk ook gewoon door met fotograferen. Het grote voordeel van 2 fotografen!

Bedankkaartjes live printen

Photo Booth

Je kent ze wel: De pasfotohokjes op bijvoorbeeld een station. Die maakt vanuit dezelfde positie een viertal foto´s. Dan kan je lekker gek doen met je vriend(in) en heb je een fotostrip met fun-foto´s.
Dit zelfde kan je ook doen tijdens jullie huwelijksdag. We zoeken een geschikte plek en maken vanuit dezelfde positie tekens nieuwe foto´s, waar jullie samen bijvoorbeeld lollige dingen doen. Je kan met krijtbordjes werken met leuke teksten. Er zijn tal van mogelijkheden te bedenken.
Je kan ook een Photo Booth voorafgaand aan het huwelijk plannen. Bijvoorbeeld voor jullie trouwkaartje of als 'save the date' kaart?

Photo Booth

Love Shoot

De love shoot (of soms ook pre-wedding shoot genoemd) is dé shoot om samen alvast wat te wennen aan de shoot op locatie tijdens jullie huwelijksdag. Of om vooraf leuke foto´s te maken die je kan gebruiken voor je trouwkaartje, foto´s voor op jullie eigen trouwblog, jullie receptieboek of foto´s die een leidraad vormen op jullie huwelijksdag? Ook hier kan je eindeloos ideeën bedenken. Leuke life style fotografie om jullie liefde voor elkaar op mooie wijze vast te leggen.

Love Shoot

Trash the Dress / After Wedding

Durven jullie het aan? De dag na jullie huwelijk foto's maken op plekken waar je op je trouwdag zelf niet durft te komen. Bang om je jurk of pak vies te maken. Maar de dag erna: wat maakt het nog uit. Je hoeft er niet meer opperbest uit te zien en de stomerij kan wonderen verrichten! Als je er zo over denkt, dan is ´Trash the Dress´ iets voor jullie!
Wat denk je van mooie sprongen in het water? Op de boerderij tussen de varkens? Of misschien wat minder extreem, maar wel gedurft! Dit levert verrassend leuke foto's op voor bijvoorbeeld in jullie album. Iedereen zal versteld staan van wat er is gebeurd.

Trash the Dress

Iets voor jullie?

Als jullie bij ons je trouwreportage laten maken, dan kan je één van bovengenoemde shoots doen voor € 120,-
Een love shoot is zelfs gratis bij ons uitgereide pakket.
Wij denken graag met jullie mee om een special shoot te doen die bij jullie past.Een live schilderij van je bruiloft

Ben je op zoek naar een manier om jouw bruiloft nét even iets onverwachts mee te geven? Of wil je jullie mooiste dag op een originele manier vastleggen, naast de bruiloftsfoto´s? Of ben je zelf helemaal geen aanstaande bruid of bruidegom, maar wil je het stel graag een uniek en persoonlijk cadeau kunnen overhandigen? In al die gevallen vind je het perfecte geschenk op Huwelijks-cadeau.nl: een schilderij van de bruiloft, dat ter plekke geschilderd wordt.

Trash the Dress