Wat zeggen onze bruidsparen?

Studio Uittenbroek

Hieronder staan enkele reacties uit e-mails, die we graag met jullie delen.


Nicky en Lara

Nicky en Lara

24-05-2017
Wij wilden foto´s waarin de pure emoties werden getoond, dus niet teveel poseerwerk. Dat is gelukt, we hebben pareltjes van foto´s mogen ontvangen. Dennis en Nicole werken ontspannen, zonder op te vallen. In het begin even wennen, daarna hadden wij niet meer door dat ze er waren.

Fanny en Wim

Fanny en Wim

24-05-2017
Nicole en Dennis, hartelijk dank voor jullie medewerking in deze belangrijke dag in ons leven. We zijn erg blij met het album. Het ziet er fantastisch uit!

Sofie en Bjorn

Sofie en Bjorn

30-07-2016
Hier nog volop aan het nagenieten van een dag die onze verwachtingen op alle fronten heeft overtroffen!
We hebben genoten.
We willen jullie bij deze alvast heeeeel hartelijk bedanken voor jullie inzet! Want wat hebben jullie gewerkt! Snel, onopvallend maar wel met alles onder controle. Waar er op zo´n dag dingen aan ons voorbijgaan hebben wij al wel gemerkt dat jullie oog voor detail en originaliteit groot is! Fijn dat jullie ook onze ogen en oren zijn geweest zodat onze onvergetelijke herinneringen ook tastbaar zijn in jullie foto´s. We zijn superbenieuwd naar het eindresultaat.
Dennis jij ook heel erg bedankt voor het terugkomen in de avond. Zo is alles toch compleet. Van eerste ontmoeting tot taart en toast aan toe.

Samantha en Renzo

Samantha en Renzo

08-06-2016
Wij hebben de foto´s ontvangen. Wat zijn ze mooi geworden! Echt helemaal te gek! Super mooi album!

Pieter en Miranda

Pieter en Miranda

03-09-2015
Wat was het een mooie dag gisteren. Hoewel we het resultaat van jullie inspanningen natuurlijk nog niet hebben gezien, willen we jullie vast heel erg bedanken. Het was voor ons een enerverende dag. We vonden het heel prettig dat jullie je moeiteloos aanpasten aan de omstandigheden. Ook als alles anders liep dan we vooraf hadden bedacht. Dat laat zien dat jullie echte professionals zijn. We hebben een heel goed gevoel overgehouden aan jullie aanwezigheid op onze trouwdag. Niet in de laatste plaats door de leuke reacties van onze gasten. We kijken uit naar de foto's!!

Jill en Remi

Jill en Remi

02-10-2015
Heel erg bedankt voor de super mooie foto´s!
We zijn er ontzettend blij mee en zullen jullie bij iedereen aanraden!
Jullie doen het heel goed, ongedwongen, ontspannen en zoals gezegd met een prachtig resultaat!
Petje af en ga zo door!

Edwin en Mariska

Edwin en Mariska

12-07-2014
We hebben de foto´s bekeken wat gaaf, echt fantastisch!! Het is heel mooi geworden, bedankt voor de mooie reportage!

Mandy en Rudi

Rudi en Mandy

29-08-2014
Wat een prachtig boek! Echt zulke mooie foto´s! Wow! Echt helemaal super! We hebben inmiddels het fotoboek al 20000x bekeken hierbij nogmaals onze complimenten!

Bram en Femke

Bram en Femke

23-05-2014
Hartelijk bedankt voor het zijn van onze bruidsfotografen gisteren!
We hebben enorm genoten en ook al hebben we nog geen foto gezien, we vonden het super dat jullie erbij waren!

Gijs en Frederike

Gijs en Frederike

06-06-2014
Nog nagenietend van onze prachtige dag willen we jullie ook nog een keer bedanken! Het was prettig optrekken met jullie in de aanloop naar de ceremonie en daarna. Ook van onze gasten kregen we leuke reacties op de creatieve foto ideeën :) We zijn heeel benieuwd naar het eindresultaat (maar wachten geduldig af).