Blog

Fotografie met een drone
Geplaatst: 25-09-2018We gaan graag met de tijd mee. Daarom hebben we een drone aangeschaft. Na enige oefening hebben we de drone meegenomen bij enkele bruidsreportages.
Het vliegklaar maken van de drone kost enige tijd. Eén fotograaf maakt de drone vliegklaar en vliegt naar plekken vanaf waar mooie foto's genomen kunnen worden.
De tweede fotograaf gaat met het bruidspaar door om ondertussen fantastische foto's te maken vanaf de grond. Zo kunnen we elkaar prima afwisselen.

Een erg leuke aanvulling op de foto's in jullie reportage. Maar ook een leuke beleving om mee te maken.
Niet alle plekken zijn geschikt om te vliegen, maar er zijn altijd wel plekken te vinden. Ook zijn er gebieden waar we helaas niet mogen vliegen vanwege restricties.
In overleg bepalen we wat en waar mogelijk is.

Als we met 2 fotografen langskomen op jullie bruiloft, dan nemen we standaard onze drone mee!


Boheemse trouwdag
Geplaatst: 08-03-2018Iedereen geeft een eigen invulling aan zijn/haar trouwdag. Juist die verschillen maakt het zo leuk om huwelijken mee te mogen maken. Er wordt veel aandacht besteed aan details en soms trouwen paren in een bepaalde stijl. Dit keer trouwden Lars en Loes. Zij kozen voor een boheemse stijl.

Op de geweldig leuke trouwlocatie 'in de kas' in Winssen werd het huwelijk gevierd. Deze plek was uitermate geschikt voor dit thema. Het heerlijke najaarsweer zorgde ook voor extra genot. De ontmoeting vond ook plaats ter plekke. Ze hadden elkaar nog niet gezien voordat Loes de ceremonieplek nabij de appelboomgaard betrad. De gasten namen dromenvangers mee als cadeau, die overal opgehangen werden. Dat maakte de plek helemaal af.

In het mooie licht later in de middag hebben we geweldige foto´s kunnen maken van dit mooie stel. Vervolgd door een heerlijke BBQ in de buitenlucht. Al om al een geweldige dag!
Lars en Loes bedankt dat wij erbij mochten zijn!


Videograaf
Geplaatst: 04-07-2017

Gaan jullie trouwen? Leuk! En dan plannen maken wat er allemaal op jullie dag zal gaan gebeuren. Dit wil je zo goed mogelijk doen, maar dat is soms best ingewikkeld.
Veel dingen lijken logisch, maar zijn dat uiteindelijk niet. Zo ook de keuze fotografie én videografie. Leuk om allebei te doen!
Maar is dat ook zo. Dit betekent vaak inleveren op het resultaat van zowel fotograaf als videograaf.

Lees dit stukje eens goed door. Flinke tekst, maar je weet dan wel waar je aan toe bent!


Trouwreportage Orlando en Mirella
Geplaatst: 08-10-2015Aan de rand van Nationaal park de Veluwezoom bevindt zich het prachtig en rustiek gelegen landgoed Rhederoord. Op 22 augustus trouwden Orlando en Mirella op dit landgoed op de bijzondere plek waar reusachtige sequoia´s uit de grond verrijzen. Wat een mooie plek en wat een bijzondere mensen waren daarbij aanwezig.

Het bruidspaar zag er prachtig uit en de bruidskinderen deden geweldig mee. Alles verliep heerlijk relaxed. Zo ontstond de ideale mix van mooie mensen, emotie en een prachtige locatie. Heerlijk om op uit te leven als fotograaf. Wij werken altijd met twee fotografen en konden zo alle bijzondere momenten op de gevoelige plaat vastleggen.

Orlando en Mirella wilden graag alles zo spontaan mogelijk vastgelegd hebben, zodat je goed de sfeer terug kan beleven in de foto´s. We hebben tussentijds wel een half uurtje de tijd genomen om samen met het bruidspaar nog wat foto´s te maken. We zaten immers op een plek met een grote diversiteit aan natuur in de directe omgeving. Dit heeft geresulteerd in een leuke aanvulling op de rest van de foto´s. En wat ook erg prettig was: het weer zat ook mee. Alles kon lekker buiten. Het trouwen, een heerlijke BBQ en ook het feest kon in de buitenlucht worden gevierd. Alles is vastgelegd in een schitterend album. Naar volle tevredenheid van het bruidspaar. Een dag om nooit te vergeten.
Orlando en Mirella bedankt dat wij erbij mochten zijn!


Trouwen in de Ardennen
Geplaatst: 09-09-2014Soms zit geluk in een klein hoekje. Op 12 juli traden Edwin en Mariska in het huwelijksbootje. Dit gebeurde op een fantastische locatie in de Belgische Ardennen. Edwin en Mariska hadden voor drie dagen een prachtig kasteel ter beschikking voor henzelf en alle dierbare gasten. De dag waarop de huwelijksvoltrekking was gepland, was ook de dag waarop ik, fotograaf Dennis Uittenbroek uit Lent, samen met mijn collega Nicole (want wij werken altijd met 2 fotografen) erbij mocht zijn.

Die dag vroeg op, want ik had een lange reis voor de boeg. Eenmaal aangekomen op de bestemming was het genieten geblazen van de omgeving, het kasteel en bovenal de familie, vrienden en het bruidspaar zelf. We hadden afgesproken om net voor de voorbereidingen en het aankleden te starten. Nicole is bij Mariska op de kamer gegaan en ikzelf ben gaan fotograferen bij Edwin. Mariska is de laatste van een drietal zussen die in het huwelijk stapte en voorafgaand aan ieder huwelijk werd een traditioneel ´Flugel´-momentje toegepast. De dag kon beginnen!

Inmiddels waren alle gasten ook klaar. Edwin wachtte Mariska op onderaan de trap. Nadat iedereen het bruidspaar bewonderd had zijn we gaan fotograferen onderaan de heuvel waarop het kasteel zich bevond. Daarna terug naar het kasteel gegaan voor de huwelijksceremonie. Deze werd op bijzondere wijze uitgevoerd. Zo ginggen bijvoorbeeld de ringen over een lint langs alle gasten die zo met elkaar verbonden waren. Ieder persoon stond een moment stil met een bijzondere gedachte zodra ze de ring in handen kreeg.

Na de ceremonie werd er feestelijk genoten van champagne en overheerlijke taart. Nadat iedereen zijn/haar felicitaties had overgebracht zijn er groepsportretten gemaakt en was het inmiddels tijd om af te reizen naar een nabij gelegen restaurant op een schitterende plek aan de rivier de Amblève.

De dag verliep heerlijk relaxed. Precies wat de omgeving ook uitstraalde.
Mariska en Edwin bedankt dat wij erbij mochten zijn!