Trouwreportage Orlando en Mirella
Geplaatst: 08-10-2015
Aan de rand van Nationaal park de Veluwezoom bevindt zich het prachtig en rustiek gelegen landgoed Rhederoord. Op 22 augustus trouwden Orlando en Mirella op dit landgoed op de bijzondere plek waar reusachtige sequoia´s uit de grond verrijzen. Wat een mooie plek en wat een bijzondere mensen waren daarbij aanwezig.

Het bruidspaar zag er prachtig uit en de bruidskinderen deden geweldig mee. Alles verliep heerlijk relaxed. Zo ontstond de ideale mix van mooie mensen, emotie en een prachtige locatie. Heerlijk om op uit te leven als fotograaf. Wij werken altijd met twee fotografen en konden zo alle bijzondere momenten op de gevoelige plaat vastleggen.

Orlando en Mirella wilden graag alles zo spontaan mogelijk vastgelegd hebben, zodat je goed de sfeer terug kan beleven in de foto´s. We hebben tussentijds wel een half uurtje de tijd genomen om samen met het bruidspaar nog wat foto´s te maken. We zaten immers op een plek met een grote diversiteit aan natuur in de directe omgeving. Dit heeft geresulteerd in een leuke aanvulling op de rest van de foto´s. En wat ook erg prettig was: het weer zat ook mee. Alles kon lekker buiten. Het trouwen, een heerlijke BBQ en ook het feest kon in de buitenlucht worden gevierd. Alles is vastgelegd in een schitterend album. Naar volle tevredenheid van het bruidspaar. Een dag om nooit te vergeten.
Orlando en Mirella bedankt dat wij erbij mochten zijn!